Afdrukken

Vraag drugs n.a.v. pers

Geschreven door Werner Marginet op . Gepost in uit de gemeenteraad

Geachte burgemeester, waarde collega’s,

Wanneer je de laatste paar maanden de kranten openslaat staat Lokeren er nogal vaak in, maar helaas té vaak gerelateerd met drugs...bewijs: de dikke bundel krantenartikels van de voorbije 3 maand die ik hier in de hand heb.

Ik maakte een korte selectie uit de titels:

  • Drie personen opgepakt na oprollen van wietplantage (Nijsstraat)
  • Recherche ontdekt cannabisplantage
  • Jaar celstraf voor bezit cocaïne (druggebruiker Ahmed E.H. uit Lokeren...)
  • Vandaal gevat (...onder invloed van drugs)
Afdrukken

Vals geld in Lokeren

Geschreven door Lena Van Boven op . Gepost in uit de gemeenteraad

Toen ik vorige week in een supermarkt aan de kassa stond zag ik voor mij enkele jonge gasten die trachtten met vals geld te betalen. Ze hadden een gans pak met 20euro-biljetten in de hand. Toen het eerste biljet geweigerd werd door de zaakvoerder gaven ze een volgende biljet tot er één aanvaard werd.

Afdrukken

Vraag ivm doortocht van de Ronde van Oost-Vlaanderen op 16aug

Geschreven door Lena Van Boven op . Gepost in uit de gemeenteraad

Op 16 augustus was er in Lokeren meerdere keren doortocht van de Ronde Van Oost-Vlaanderen. Deze ronde werd voor de eerste keer georganiseerd speciaal voor beloften (-23j).

Dat is dus de toekomst van het wielrennen die alle steun verdienen. Bijna kon deze wedstrijd niet doorgaan wegens een ongunstig advies van de dienst mobiliteit door het beperkt aantal aanwezige politiemensen.

Afdrukken

Tussenkomst concessie frituur op de Markt

Geschreven door Lena Van Boven op . Gepost in uit de gemeenteraad

Wat kan er Vlaamser zijn dan een frituur op het marktplein? Echter, deze concessie uitschrijven is hetzelfde als zeggen: we zien liever geen frituur op onze schone nieuwe markt maar kom, we tonen onze goeie wil in de hoop dat er niemand op in gaat.

Afdrukken

Verlenging convenant integratie

Geschreven door Werner Marginet op . Gepost in uit de gemeenteraad

Ik ga niet herhalen wat ik op 29 maart 2010 gezegd heb bij dit punt. Het woordelijk verslag was maar liefst 4 volledige bladzijden…en eigenlijk is er weinig veranderd. Dus de kritiek en de opmerkingen blijven. Er komen een paar puntjes bij; en die lijken me niet interessanter of zinvoller dan de kouwe pap die we al eens voorgeschoteld kregen…