Afdrukken

Terrein voor geluidsproducerende sporten

Geschreven door Lena Van Boven op . Gepost in uit de provincieraad

Medical researchers have uncovered the side effects that entail the use of this drug and also the appropriate of dosage has been established. It is an effective and reliable drug buy modafinil online no prescription however users must be vigilant in spotting side effects since it takes some time before they show. Doctors should be informed immediately if side effects occur so that the patients can be given the proper medical treatment.

Graag meer uitleg bij de studie die zal uitgevoerd worden over de ondersteuning bij de bouw en exploitatie van een terrein voor geluidsproducerende sporten.

Afdrukken

Tussenkomst beleids-en budgetbesprekingen 26/11/13

Geschreven door Lena Van Boven op . Gepost in uit de provincieraad

Het ‘provinciaal vereffeningfonds’ is in 2006 in het leven geroepen met de bedoeling om het slachtoffer van een strafbaar feit te vergoeden. In ruil moet de minderjarige dader enkele uren presteren in een organisatie met een sociaal of maatschappelijk doel. Naargelang de gepresteerde uren wordt het slachtoffer dan vergoed.

Afdrukken

Centrale commissie van 14/11/13 ivm de aankoop van de Leopoldskazerne

Geschreven door Administrator op . Gepost in uit de provincieraad

Gisteren kwam de Oost-Vlaamse provincieraad samen.
Het belangrijkste nieuws was de mededeling dat de provinciale diensten gecentraliseerd zullen worden in de Gentse Leopoldskazerne en niet in het PAC aan de Zuid, de piste die al 5 jaar bewandeld wordt. Deze "deus ex machina" zou de provincie een besparing opleveren van niet minder dan 20.000.000 euro (de helft dus van de geraamde 40.000.000 euro die dit dossier zou kosten). Althans, dat spiegelt men ons voor.