Print

Skatepark: aanvullende werken

Written by Lena Van Boven on . Posted in uit de gemeenteraad

Het is zaterdag opening van het skatepark dus ik neem aan dat de werken die u vraagt om goed te keuren reeds zijn uitgevoerd. Dan heeft u er misschien ook al zicht op of de voorgestelde oplossing om in beton af te werken en extra afwatering te voorzien het probleem heeft opgelost? Dit lijkt mij toch niet onbelangrijk.

Er was hier sprake van een blijvend probleem van wateroverlast. Er is dus duidelijk iets over het hoofd gezien. Kon dit voorkomen worden door een ander ontwerp of materiaalkeuze? Iedereen weet toch dat elke put zich vult bij regenval.

Er is sprake van een enorme hoeveelheid water die zich in de opening van het park behoudt…Wat is een ‘enorme’ hoeveelheid? Wat is het risico? Natte schoenen of een natte broek? Of kan men er beter het nieuwe zwembad van maken? Is het nog veilig? Over veiligheid gesproken: In het dossier dat hier vorig jaar is goedgekeurd was er sprake van een reglement voor het skatepark, kwestie dat iedereen weet waar zich aan te houden en om overlast en wrevel met de omgeving te voorkomen. Hoe zit het met dat reglement?

Lena Van Boven